Els primers seients instal·lats al Camp Nou (YouTube Dani Pardo)

Celebrada novetat al Camp Nou: instal·len els primers seients a lateral

Les obres de remodelació de l'estadi viuen un avenç que il·lusiona els barcelonistes
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Espai Barça

El nou Camp Nou fa temps que comença a agafar forma i, ara també, color. Sigui abans de finals d'any, com voldria el club, o entrat el primer trimestre del 2025, la data de retorn s'acosta i és inevitable començar a veure avenços en la fesomia de l'estadi. Dimarts, un dels youtubers que està atent a l'evolució diària de les obres, Dani Pardo, penjava al seu canal una novetat celebrada pels socis blaugranes.

Com es veu a les imatges, l'empresa constructora, la turca Limak, ha començat a instal·lar els primers seients a la zona de lateral. De moment, encara són poques fileres, però sí que estan col·locats molts dels suports que les aguanten.

A la compareixença de dilluns la vicepresidenta Elena Fort i el director d'operacions de l'Espai Barça, Joan Sentelles, asseguraven que quan el Camp Nou reobri ho farà al 60% de l'aforament. Això sí, van deixar clar que els seients de primera i segona graderia ja seran elements definitius, igual que els banys que es posaran a disposició dels espectadors, que en aquesta reobertura seran un màxim de 62.000.

 

ARXIVAT A:
Espai Barça
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut