Jhon Solís en el partit contra el Feyenoord

Cinquena lesió a Girona: més maldecaps per a Míchel

Míchel perd un altre efectiu al mig del camp, lesionat per un mes
Redacció Esport3 Actualitzat

Competir en diversos fronts passa factura a Girona. Jhon Solís és el cinquè lesionat blanc-i-vermell. El club ha anunciat que el migcampista colombià té una lesió al bíceps de la cama dreta que el deixarà un mes lluny del terreny de joc. Per tant, si tot va bé, tornaria després de l'aturada de seleccions del novembre i es perdria set partits entre Lliga, Copa i Champions.

La baixa del colombià se suma a les d'Oriol Romeu i Tsygankov, que també s'han lesionat el bíceps femoral; Blind, el soli de la cama esquerra, i Portu, operat del turmell. I tots en tenen per, com a mínim, un mes.

Més maldecaps per a Míchel

A part dels lesionats, caldrà veure si Yásser Asprilla i Bryan Gil estaran disponibles per al partit contra la Reial Societat, aquest dissabte a Montilivi. Bryan Gil no va anar amb la selecció per molèsties físiques; el club no ha informat del seu estat però, segons el Diari de Girona, ahir encara no es va entrenar amb el grup. El mitjapunta internacional amb Colòmbia va acabar amb molèsties el primer partit contra Bolívia, i dilluns ja no va jugar contra Xile. El club l'espera perquè s'incorpori als entrenaments i avaluar el seu estat.

Sense Solís i Romeu, al mig camp només queden Iván Martín i Yangel Herrera, i Míchel tampoc pot estar tranquil pel veneçolà. Herrera ha jugat els dos partits complets amb la seva selecció contra el Paraguai i l'Argentina. I tota aquesta càrrega física va sumada al viatge transatlàntic.

Aquest panorama, però, pot donar oportunitats a jugadors del filial. Durant aquesta aturada han treballat amb el primer equip Enric García, Kim Minsu, Selvi Clua, Sergi Puig i Raúl Martínez. Aquest últim, migcampista, ja va entrar en la convocatòria del partit contra el Barça.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut