Els jugadors celebren la victòria al final del partit (EFE)

Clam contra l'àrbitre del clàssic: es menja minuts del temps afegit

L'àrbitre José María Sánchez Martínez hauria d'haver deixat un mínim de set minuts de temps afegit i molts aficionats blaugranes s'han quedat amb les ganes de veure una maneta dels homes de Hansi Flick
Redacció Esport3 Actualitzat

Les xarxes socials s'han omplert de queixes contra la decisió arbitral d'establir només dos minuts de temps afegit en acabar els 90 reglamentaris.

En una època en què l'afegit se sol aproximar als deu minuts en partits de gran intensitat, ha sobtat que es deixés tan poc temps extra. Si bé és cert que el partit estava sentenciat, molts aficionats blaugranes s'han quedat amb les ganes de veure una maneta dels homes de Hansi Flick.

Habitualment, els col·legiats solen establir 30 segons per cada canvi (i n'hi ha hagut tres per equip al segon temps) i un minut per cada gol (tots quatre també han estat al segon període). 

Seguint aquesta regla, l'àrbitre José María Sánchez Martínez hauria d'haver deixat un mínim de set minuts de temps afegit, per això ha sobtat que s'hagi conformat amb només dos i hagi enviat els aficionats del Bernabéu cap a casa ben d'hora.
 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut