Futbol

Florentino, protagonista involuntària del Barça-València (6-0)

La defensa s'ha fet dos gols calcats en pròpia porta en un partit per oblidar. Els seu cognom no ha passat desapercebut a les xarxes

Redacció Esport3Actualitzat

Dos gols en pròpia porteria de la mateixa jugadora del València, Clàudia Florentino, han encarrilat el triomf del Barça per un concloent 6 a 0

La defensa del València Claudia Florentino recordarà el Barça-València de la primera jornada de la Liga F 2023-2024 com un autèntic calvari. La futbolista s'ha fet dos gols en pròpia porta en un mateix partit i en poc més de vint minuts.

El primer gol ha estat al minut 9 després d'una centrada de Graham Hansen que buscava Aitana.

La seva maledicció no ha acabat aquí. L'acció s'ha repetit al minut 21 quan ha acabat marcant al refusar una centrada que buscava Alèxia. Fins i tot la capitana del Barça li ha dedicat un gest de complicitat després de l'error.

La capitana del València, Marta Carro, s'ha dirigit a Florentino després del segon gol, però la valenciana ja no volia escoltar ningú. Ha sigut protagonista involuntària d'un partit per oblidar. A més, el seu cognom no ha passat desapercebut per les xarxes que ràpidament han recordat el president del Madrid

Hansen i Aitana han pogut repetir l'intent del primer gol al tercer.

També han marcat Mapi León, Alèxia de penal i Marta Torrejón amb un golàs de falta directe que ha completat el 6-0.

Les blaugranes són líders, amb tres victòries, com el Reial Madrid. El Llevant Les Planes, per la seva banda, ha de conformar-se amb l'empat a 1 contra l'Sporting de Huelva i ara és el sisè classificat.