Paula Badosa perd amb Coco Gauff (Reuters)
TENIS

Coco Gauff trunca el somni xinès de Paula Badosa

La begurenca s'ha quedat a les portes de la final de l'Open de Pequín tot i començar el partit guanyant

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa ha perdut en les semifinals de l'Obert de Pequín, davant de Coco Gauff, en tres sets, i ha quedat fora de la final. La begurenca s'estava mostrant molt ferma en els últims tornejos, i a Pequín tenia una oportunitat d'or per confirmar aquesta revifalla i tornar a colar-se entre les top 10 mundials. Hauria estat la cinquena final WTA per a la jugadora de 26 anys.

6-4 el primer set, 3-1 el segon, però una bola de break en contra l'ha fet cedir un 4-4 que ha enfonsat la catalana. Resultat final de 4-6, 6-4 i 6-2 que situen Badosa en la número 19 mundial.


La pilotada del torneig

Jannik Sinner i Carlos Alcaraz s'han estrenat amb victòria, aquest dissabte a la matinada, al Masters 1000 de Shanghai. El número u del món no ha tingut problemes per desfer-se del japonès Taro Daniel i sumar la seva victòria número 250 en el circuit. L'anècdota del partit ha estat la pilotada que ha rebut una aplegapilotes després d'un servei de Daniel.

Jannik Sinner s'ha volgut assegurar que la noia estava bé abans de continuar el joc. L'italià ha acabat guanyant per 6 a 1 i 6 a 4 en una hora i disset minuts de joc. El seu pròxim rival serà l'argentí Tomás Etcheverry.


Pel que fa a Carlos Alcaraz, el murcià també s'ha desempallegat còmodament del xinès Juncheng Shang amb un doble 6 a 2. A la següent ronda, l'espera un altre jugador local, el també xinès Yibing Wu.

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut