Champions

Com ha canviat el Barça des del 2 a 8

L'equip blaugrana pràcticament no té res a veure amb el que va caure 2-8 a Lisboa

Redacció Esport3Actualitzat

Mal dia perquè els culers entrin al web del Bayern de Munic. La foto que han triat per il·lustrar la prèvia del partit és de les que couen, la del marcador més dolorós de la història recent del Barça:

La portada de la web del Bayern 

L'equip, amb Messi al capdavant, va ser escridassat quan va arribar a l'hotel de Lisboa. Dos anys després pràcticament no queda res d'aquell club en caiguda lliure.

De l'onze que va presentar el Barça en la fosca nit de l'estadi Da Luz, només 2 jugadors són titulars indiscutibles ara mateix: Ter Stegen i Busquets. La resta, o no hi són o tenen un paper secundari. Aquella alineació, per cert, l'havia dissenyada Setién, crucificat pel 2-8. Tant, que des d'aleshores ja no s'ha entrenat més.

Una transformació a tots els nivells

Però no només els jugadors que jugaran aquest dimarts a l'Allianz Arena seran majoritàriament diferents. A la banqueta hi haurà un altre tècnic, Xavi Hernández, que ha aconseguit transformar en il·lusió el que amb Setién i Koeman va ser depressió barcelonista.

El 2-8 ho va fer tremolar tot i al cap de 10 dies Messi va enviar el burofax demanant de sortir del Barça. L'argentí es va quedar en contra de la seva voluntat, però dos anys després ell tampoc hi és. De fet, el crac actual del Barça és un dels que aquell dia van participar de la humiliació... Robert Lewandowski.

La debacle també va arrasar a la llotja i Bartomeu va dimitir al cap de dos mesos. 

L'any passat el Bayern va guanyar 0-3 al Camp Nou i 3-0 a Alemanya, però ni de bon tros va fer tant de mal al barcelonisme com aquell 2-8 de Lisboa. Dos anys després, els blaugranes visiten els bavaresos amb la sensació que, ara sí, poden plantar-los cara.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut