Joan Laporta i Leo Messi junts, en una imatge de la temporada 2010-11
Joan Laporta i Leo Messi junts, en una imatge de la temporada 2010-11
barça

Com s'imagina el Barça el retorn de Messi com a jugador?

Laporta ha estat més rotund del que s'esperava assegurant, des de Nova York, que "aconseguirem l'aspiració que acabi la carrera al Barça"

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta no se n'amaga, ja no és cap secret. Desitja que Messi tingui una segona oportunitat d'acabar la seva carrera a Can Barça. I la novetat és que considera que aquesta "aspiració" podrà esdevenir "realitat". Assegura que el club hi té un "deute moral":

"L'etapa de Messi al Barça no va acabar com tots volíem. Va tancar-se d'una forma molt condicionada per qüestions econòmiques. Crec que al Barça tenim un deute moral amb Leo Messi."

El president culer s'imagina d'aquesta manera el final de blaugrana del set vegades Pilota d'Or:

"Ens agradaria que el seu comiat fos amb la samarreta del Barça i sent aplaudit a tots els camps."

Laporta es va mostrar molt afectat fa uns dies en recordar el final de l'astre argentí l'estiu del 2021. Un adeu precipitat del qual se sent "corresponsable" i que es podria esmenar amb una segona etapa a Barcelona. No obstant, ha reconegut que no hi ha res parlat amb l'ara futbolista del PSG, que acaba de fer 35 anys:

"És una aspiració, no hi ha res parlat. M'agradaria que succeís, perquè a més soc corresponsable d'aquell final. Crec que aconseguirem que aquesta aspiració sigui una realitat."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut