Romeu i Blind, durant el partit contra el Celta del passat diumenge (Girona)

Comunicat mèdic doble a Girona: es confirmen els pronòstics de les lesions de Romeu i Blind

L'empat de Vigo va tenir una cara factura per a Míchel, amb la pèrdua de dos titulars
Redacció Esport3 Actualitzat

Girona viu uns dies d'il·lusió amb el primer partit de Champions de la història del club a Montilivi. En el terreny esportiu, però, Míchel ha de lamentar dues baixes que minvaran el potencial de l'equip davant el Feyenoord. Els serveis mèdics del club han confirmat els pronòstics dels dos titulars que van tornar lesionats de Vigo, Oriol Romeu i Daley Blind. Un empat amb una factura cara.

El migcampista d'Ulldecona és qui s'ha emportat la pitjor part. Romeu pateix una lesió al tendó del bíceps femoral de la cama dreta i no tornarà als terrenys de joc abans de vuit setmanes. La seva baixa pot obrir la porta al trident Ivan Martín, Yangel Herrera i Donny van de Beek a la medul·lar de Míchel.

El neerlandès tampoc podrà enfrontar-se als seus compatriotes. Blind té una lesió al soli de la cama esquerra i, segons el club --el Girona encara informa, de tant en tant, dels terminis de recuperació--, el temps de baixa aproximat és de quatre setmanes. El central txec Ladislav Krejci es postula com el jugador amb més opcions de substituir l'internacional.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut