Michael Schumacher, celebrant una victòria amb Ferrari (Europa Press)

Confusió per la reaparició en públic de Michael Schumacher, 11 anys després

El llegendari pilot de F1, set vegades campió del Mundial, hauria estat a Mallorca al casament de la seva filla
Redacció Esport3 Actualitzat

És un dels temes de la setmana a Alemanya. El set vegades campió del Mundial de Fórmula 1, Michael Schumacher, hauria reaparegut en públic el passat dissabte. Segons diversos mitjans alemanys, com el Bild, l'icònic pilot de Ferrari va estar present al casament de la seva filla Gina-Maria a Vila Yasmin, una propietat de la família a Mallorca.

No existeixen proves gràfiques de la presència de Schumacher. El motiu és que no hauria estat present al jardí principal de la cerimònia. No obstant, asseguren que va estar reunit amb els familiars més propers en una estança privada. A més, per evitar temptacions i protegir la privacitat, els convidats van haver de deixar els telèfons mòbils a l'entrada.

Una imatge del casament presa des de l'exterior de la casa dels Schumacher a Mallorca

11 d'un accident a la neu

Fa gairebé 11 anys de l'accident del Kàiser. El 29 de desembre de 2013 va patir un fort accident mentre esquiava per una pista perillosa i va impactar amb el cap directament contra una roca. El casc de seguretat va quedar totalment partit però va servir per salvar-li la vida, malgrat no poder evitar danys greus. Durant aquesta dècada llarga han estat moltes les especulacions al voltant de la salut de Schumacher i del cost del seu tractament, que va a càrrec de la família.

L'any passat, Jean Todt, exdirector d'equip de Schumacher a Ferrari, va explicar en una entrevista de L'Équipe quin era l'actual estat del corredor:

"Michael està aquí, així que no el troba a faltar. Simplement, ja no és el que solia ser. És diferent i està meravellosament guiat per la seva dona i els seus fills, que el protegeixen."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut