Raphinha en la jugada del penal (Reuters)
Barça

Bones notícies per a Raphinha: només el cop

El brasiler ha estat rellevat abans de la mitja part després de la puntada que ha rebut en la jugada del penal a favor del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Sembla que en els últims partits pesa una mena de malefici sobre els interiors del Barça. Davant l'Athletic, tant Frenkie de Jong com Pedri van haver de ser canviats abans del descans per lesions. Aquesta vegada ha estat el torn de Raphinha. El brasiler, justament, ha endarrerit la seva posició per pal·liar l'absència de migcampistes al planter barcelonista.  

Raphinha s'ha fet mal en la jugada que podria haver donat avantatge en el marcador del Barça. Després de rebre una deliciosa passada al primer toc de Lamine Yamal, l'ex del Leeds ha entrat a l'àrea del Mallorca i ha caigut. La revisió de la jugada ha demostrat que Copete li havia donat un cop al turmell i ha decretat el penal. En absència de Robert Lewandowski, Ilkay Gündogan ha estat l'encarregat d'executar-lo, però ho ha fet fluix i centrat, i Rajkovic no ha tingut problemes per aturar-lo.

Mentrestant, Raphinha ha passat els minuts següents provant-se, però al cap d'una dotzena de minuts no ha pogut continuar. Ha estat substituït per Fermín al minut 37. A falta de la pertinent revisió mèdica, no sembla que Raphinha tingui més que molèsties, però la proximitat del partit de Champions, aquest dimarts contra el Nàpols, convida a ser cauts.

Xavi, al final del partit, hi ha tret importància: "Ara he parlat amb ell i m'ha dit que només té el cop. Haurem d'esperar a demà per veure-ho, però penso que dimarts hi seran tots els d'avui".

 

Anar al contingut