Eric Garcia durant l'escalfament previ al partit contra el Sevilla (Europa Press)

Contratemps amb Eric Garcia: es lesiona abans del partit contra el Sevilla

El defensa blaugrana ha notat unes molèsties que l'han fet retirar abans d'hora de l'escalfament; el seu lloc l'ocupa Ansu Fati
Redacció Esport3 Actualitzat

El FC Barcelona ha golejat el Sevilla en un partit molt efectiu dels de Hansi Flick. Els blaugranes han deixat pràcticament sentenciat el duel a la primera part, amb un doblet del pitxitxi Lewandowski --12 gols a la Lliga-- i un altre de Pedri. A la segona part, però, Pablo Torre ha incrementat la golejada amb dos gols més.

La festa a Montjuïc no ha estat completa, ja que el Barça ha rebut una mala notícia abans de començar el partit, quan Hansi Flick s'ha vist obligat a fer un canvi en l'onze titular. I és que Eric Garcia ha notat unes molèsties a l'adductor dret durant l'escalfament que l'han impedit jugar contra l'equip andalús.

Eric Garcia en el moment de la seva lesió durant l'escalfament


El blaugrana ha avisat als serveis mèdics de l'equip i han valorat les seves opcions per disputar el duel. Finalment, després de les primeres observacions, s'ha recomanat a Flick que no donés entrada a Garcia. L'entrenador alemany ha escollit Ansu Fati, que ha jugat a l'extrem esquerre i ha estat Raphinha qui s'ha desplaçat al mig del camp, amb Pedri i Marc Casadó.

Mira el resum del Barça-Sevilla (5-1)

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut