Barça

Contratemps econòmic per al Barça: els pitjors pronòstics amb la lesió de Dest

Els 10 milions de l'opció de compra del nord-americà es poden veure afectats per la greu lesió al genoll de Dest

Redacció Esport3Actualitzat

Estava exhibint la seva millor versió al PSV. Sergiño Dest treia el màxim profit de la seva cessió a l'equip holandès, però una lesió fa dues setmanes va truncar la projecció del jugador nord-americà. I de retruc, va posar en alerta el Barça, propietari del futbolista.

Aquest dimecres el mateix Sergiño Dest ha confirmat el pitjor pronòstic: un trencament del lligament creuat anterior del genoll que el tindrà fora dels terrenys de joc tot l'any.

"Aviat m'operaran. M'esforçaré al màxim per tornar al meu nivell el més aviat posible. Serà un període dur per a mi, però sé que em farà més fort. Tornaré per fer-vos sentir orgullosos"


L'opció de compra que té el PSV pels serveis de Dest és de 10 milions d'euros. Després de conèixer la greu lesió de Sergiño Dest, tot feia pronosticar el pitjor dels anuncis en referència a les sortides del Barça. Però el president del PSV Eindhoven, Marcel Brands, va dir en declaracions a Studio Voetbal, que l'interès per les prestacions del lateral continuava ferm. 

"Va en la direcció correcta", deia Brands, però "s'ha d'esperar a veure com o què es fa; creiem en el Sergiño i assumeixo que tornarà a estar bé. Ens agradaria que seguís al PSV".

Amb l'anunci d'aquest dimecres del trencament del creuat, han tornat a saltar les alarmes pel benefici econòmic que pot suposar per al Barça. Amb les condicions del jugador, es preveu complicat que el Barça tregui els 10 milions d'euros fixats.

S'haurà de negociar per quina quantitat l'equip holandès vol apropiar-se del jugador blaugrana, en una situació en què cada milió d'euros compta per al Barça.

Anar al contingut