Maximilian Ibrahimovic, en la renovació amb el Milan (AC Milan)

Convoquen Ibrahimovic fill per a les seleccions inferiors de Suècia

Maximilian Ibrahimovic juga actualment a l'equip sub 20 del Milan, on ha marcat quatre gols en sis partits
Redacció Esport3 Actualitzat

 Maximilian Ibrahimovic, fill gran de l'exfutbolista Zlatan Ibrahimovic, ha estat convocat aquest dimarts per primera vegada per a les seleccions inferiors de Suècia.

El jove davanter ha estat inclòs a la llista de la sub 18 sueca per disputar la setmana que ve dos amistosos contra el Japó i un contra els Estats Units. "L'he seguit des de fa un any. Va començar a jugar més i més amb l'equip sub 18 del Milan. Després ha progressat i ho ha fet bé", va dir al diari Expressen el seleccionador sub 18 suec, Andreas Pettersson.


Maximilian Ibrahimovic juga actualment a l'equip sub 20 del Milan, on ha marcat quatre gols en sis partits. Petterson ha ressaltat la capacitat per col·locar-se en zones de gol i per aprofitar les ocasions del fill del que es considera millor jugador de la història del futbol suec. L'exblaugrana, després de la seva retirada fa un any, fa d'assessor al Milan.

A la convocatòria de la sub 18 sueca, hi figura també John Mellberg, fill de l'excapità de la selecció absoluta Olof Mellberg, que va jugar, entre altres equips, al Racing de Santander, l'Aston Villa i el Vila-real.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut