Valverde i Baena durant un partit a Vila-real
Valverde i Baena durant un partit a Vila-real
futbol

Cop de puny de Valverde a Baena al pàrquing del Bernabéu

L'uruguaià del Madrid acusa el groguet de comentaris ofensius sobre el seu fill, un extrem que l'ex del Girona nega

Redacció Esport3Actualitzat

Les entranyes del Santiago Bernabéu van viure un incident de violència aberrant després de la victòria del Vila-real. El migcampista blanc Fede Valverde va propinar un cop de puny al pòmul del jugador groguet Álex Baena al final del partit, quan els castellonencs estaven a punt de pujar a l'autobús de tornada. Com apunten alguns mitjans, la policia, que ja ha pres declaració dels fets, podria tenir accés al vídeo de l'agressió. El futbolista també s'estaria plantejant presentar una denúncia a comissaria un cop el seu club ha decidit no fer-ho.

A més, com que els fets han tingut lloc dins del recinte esportiu, s'obre la porta a que comportin una sanció esportiva malgrat no haver quedat recollits en l'acta de l'àrbitre Alberola Rojas.

Durant els 90 minuts, els dos protagonistes de la història se les van tenir en més d'una ocasió a la gespa de l'estadi de la Castellana. No obstant això, la seva mala relació provindria de l'últim duel de Copa, disputat a l'Estadi de la Ceràmica el 19 de gener passat. En aquest matx, que també va acabar amb el resultat de 2-3 però en aquell cas a favor dels blancs, Baena va fer un gest emulant una suposada plorera de Valverde. Des d'aleshores, l'uruguaià acusa el groguet de comentaris ofensius sobre el seu fill (la seva companya, Mina Bonino, va superar complicacions durant el seu segon embaràs), un extrem que l'ex del Girona nega.

La contundent versió de Baena

Testimonis del mastegot d'aquest dissabte van escoltar aquest retret de la boca de Valverde: "Digues ara el que m'has dit sobre el meu fill al camp". Per la seva banda, el que fora un dels artífexs de l'últim ascens a Primera del Girona ha donat la seva versió dels fets, deixant clar que qualsevol incís que se li atribueixi sobre la família de Valverde "és totalment fals".

Unes imatges d'"El Chiringuito" han mostrat el jugador andalús amb el pòmul inflat durant el viatge de tornada a Vila-real.

Sigui com sigui, sembla clar que Valverde va escollir la pitjor manera d'acomiadar-se d'una Lliga en què el seu equip, a 12 punts del líder i un partit més, s'ha quedat pràcticament sense opcions.

Anar al contingut