Xavi i Hansi Flick, somrients en la trobada privada d'aquesta setmana (@xavi)

Cordialitat i bon rotllo: la intrahistòria de la trobada entre Xavi i Hansi Flick

La imatge que escenifica el traspàs de carteres a la banqueta del Barça va tenir lloc a casa d'un dels dos
Redacció Esport3 Actualitzat

Era un dels moments més esperats per al barcelonisme. La trobada entre Xavi Hernández i el seu successor des de l'estiu passat, Hansi Flick, s'ha fet esperar uns quants mesos, però, finalment, aquest divendres, una fotografia ha servit per escenificar el traspàs de carteres a la banqueta del Barça.

Ha estat una trobada privada que tenien pendent des de feia setmanes, i que van organitzar a casa de Xavi, sense la intervenció del club blaugrana. No era la primera vegada que coincidien. Fa una setmana van formar part de la nodrida nòmina de convidats a l'acte de comiat d'Andrés Iniesta, que, per cert, va tenir unes paraules per a l'alemany. Però el cert és que els dos últims tècnics culers ja tenien contacte de feia temps, una relació basada en l'admiració mútua.

La foto de tots dos somrient, acompanyats pels fills del vallesà, és el millor testimoni d'una trobada que va estar presidida per la cordialitat i el bon rotllo. Un desig acompanya el post: "Molta sort, Hansi! Visca el Barça!". Segur que el president Joan Laporta hi posaria el seu "Like".

Sintonia barcelonista sense rastre d'amargor que reforça les paraules pronunciades per Xavi en la seva última roda de premsa: "Seré un culer més a les graderies".

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut