Courtois es converteix en l'heroi de la catorzena Champions del Madrid

El belga suma la seva primera Champions, després de perdre la del 2014 amb l'Atlètic de Madrid contra els blancs
Redacció Esport3 Actualitzat

Thibaut Courtois ha estat la peça clau en la catorzena Champions que ha aconseguit el Reial Madrid a París contra el Liverpool. Com ja va fer en les eliminatòries prèvies, el belga s'ha disfressat de gegant i ha estat insuperable per als davanters del Liverpool.

Els anglesos, tot i fer 23 rematades a porteria, han estat incapaços de sobrepassar els reflexos del porter madridista. El meta belga ha aconseguit fer 9 aturades en la final, rècord històric de la competició.

Dues aturades inversemblants  

Dues aturades de Courtois destaquen per sobre de la resta. En la primera ha posat una mà clau en un xut de Sadio Mané, que després ha topat amb el pal.

La segona ha estat en la recta final. El belga ha desviat de forma miraculosa un mà a mà amb Mohamed Salah en el minut 82.

El belga ha guanyat la seva primera Champions League, després de perdre la final de 2014 com a jugador de l'Atlètic de Madrid, precisament contra el Reial Madrid. Amb el permís de Benzema, Courtois es postula com a candidat a la Pilota d'Or. Lev Yashin ha estat l'únic porter de la història que ha guanyat el premi a millor jugador l'any 1963.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut