Messi amb la família a Aràbia Saudita (@AhmedAlKhateeb)

Crema París: El PSG suspèn Messi de sou i feina dues setmanes

L'argentí va faltar a l'entrenament de dilluns sense permís de la directiva per atendre un compromís comercial a l'Aràbia Saudita
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Messi

El París Saint-Germain ha decidit suspendre de sou i feina Leo Messi durant les properes dues setmanes pel viatge que l'argentí ha fet a l'Aràbia Saudita per assistir a un compromís comercial amb l'Oficina de Turisme del país àrab.

Segons l'Équipe, el club presidit per Nasser Al-Khelaifi ha optat per aquesta mesura disciplinària després que l'escapada de Messi, acompanyat de la família, li impedís comparèixer a l'entrenament de dilluns, un fet que ha aixecat fort malestar entre els seus companys i l'staff tècnic. La decisió del PSG provoca un sisme de conseqüències insospitades que té tot els números d'acabar amb l'astre fora de la capital francesa, com el mateix mitjà ja afirmava sense complexes aquest dimarts.

Messi hauria fet aquest desplaçament al país àrab sense permís de la directiva, fet que hauria encès encara més els ànims dels companys. El tècnic, Christophe Galtier, només concedia festa dilluns si es guanyava el partit de Lliga anterior, cosa que no va passar. 

El PSG és encara líder de la Lliga francesa, però el vestidor és un polvorí i el campionat no està guanyat ni de bon tros. Si l'actitud de les seves estrelles ja es qüestiona quan els resultats acompanyen, la derrota a casa contra el Lorient (1-3) només va fer que propiciar un ambient encara més tens.

Tot plegat, tornem a recordar, mentre Messi segueix sense donar resposta a l'oferta de renovació que el club parisenc li va plantejar fa mesos.

ARXIVAT A:
Messi
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut