L'assemblea, telemàtica

Crítiques per l'assemblea telemàtica del Barça: "Que Laporta no s'amagui rere la pantalla"

El club blaugrana l'ha convocat per a dissabte 19 d'octubre. No és dia de partit. L'excandidat Víctor Font denuncia que aquest format "limita el debat"
Redacció Esport3 Actualitzat

Ni presencial ni en dia de partit. Molts socis i sòcies demanaven recuperar el format habitual per a la pròxima assemblea general ordinària. No serà així. El Barça l'ha convocat per a dissabte 19 d'octubre, el dia abans de la visita del Sevilla a l'Estadi Olímpic, i serà telemàtica. La fórmula no convenç els més crítics.

Així, l'excandidat Víctor Font ha compartit una publicació en què lamenta que aquest format "limita de forma inacceptable el debat i la participació dels propietaris del club". El líder de Sí al Futur va més enllà i assenyala directament el president i els membres de la junta.

"En un context esportiu favorable, és una oportunitat magnífica perquè el president sigui valent i transparent i respongui a totes aquelles qüestions que malmeten massa sovint la reputació de la institució."

"El moment de gestió que viu avui el club requereix una assemblea amb més llums i moltes menys ombres i, sobretot, un president i una junta directiva que no s'amaguin rere la pantalla."

No és una queixa puntual. Altres grups barcelonistes també han estat alertant en les últimes setmanes de la inconveniència de no convocar una assemblea presencial. Era una de les exigències, per exemple, de la plataforma Som un Clam, encapçalada per Joan Camprubí Montal i que es presentarà en públic just uns dies abans de l'assemblea. També han fet un comunicat reivindicant la presencialitat.

Joan Laporta ha respost les crítiques aquest dijous, recordant que el format telemàtic de l'acte era una proposta que "tots els candidats duien al seu programa" en els comicis de 2021. 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut