Futbol

Crnogorcevic: "Cap afició m'ha fet sentir mai com l'afició del Barça"

L'ex del Barça, ara a l'Atlètic, se sincera en una entrevista a TV3. Admet que no s'esperava sortir del club. "No vols ser en un lloc on no t'estimen", lamenta

Sebas GuimActualitzat

Va assaborir l'èxit a la final d'Eindhoven. Era la segona Champions com a blaugrana d'Ana Crnogorcevic en quatre temporades. Però tota aquesta alegria va anar a parar a l'aigüera. Quan s'havia de reincorporar als entrenaments, el club li va fer saber que no comptava amb ella, tot i que encara tenia un any més de contracte. Va fitxar per l'Atlètic de Madrid i, ara, un mes després, recorda aquells moments difícils en una entrevista a TV3.

"La gent creu que és molt fàcil i tant li fa com està la persona que hi ha al darrere."

"Crec que va ser la millor temporada al Barça. No m'ho esperava. Va ser molt difícil, però no vols ser en un lloc on no t'estimen."

Sempre amiga, ara rival

Aquest cap de setmana s'enfrontarà al Barça, on va deixar bones amigues, amb les quals manté un contacte constant.

"Amb Marta, amb Caro, Mariona, Paños, Patri o Pina... Són molt bones amigues, amb qui he estat molt de temps. Òbviament, serà un partit molt especial."

 

Crnogorcevic, amb l'Atlètic de Madrid (@AtletiFemenino)
Crnogorcevic amb l'Atlètic de Madrid (@AtletiFemenino)

El duel contra el Barça li fa recordar l'afició culer, amb tendresa i admiració.

"Només tinc bones paraules per a l'afició del Barça. Cap afició m'ha fet sentir el que em va fer sentir l'afició del Barça. Jo també la trobo a faltar."

Els sentimentalismes, però, quedaran aparcats abans d'un partit en què l'Atlètic buscarà sorprendre el Barça.

"No tenen gaires punts febles. Però si donen oportunitats, estarem preparades per fer-los mal."

El retrobament amb les seves excompanyes

En el duel contra entre l'Atlètic de Madrid i el Barça, la jugadora suïssa s'ha retrobat amb les seves excompanyes. En el passamans prèvi al duel, s'ha pogut veure mostres d'afecte amb una companya que va deixar petjada al vestidor.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut