Dani Alves: "No m'agrada tornar al Camp Nou de blanc" (CCMA)
Barça

Dani Alves: "No m'agrada tornar al Camp Nou de blanc"

El jugador brasiler ha explicat que li hauria agradat que el seu comiat del club hagués estat diferent i ha dit que no el sorprendria que Messi el superés en títols

Redacció Esport3Actualitzat

Dissabte, FC Barcelona i Pumas disputaran la 57a edició del Trofeu Joan Gamper. El partit, que es podrà seguir en directe per TV3, significarà el retorn de Dani Alves al Camp Nou.

El lateral ha parlat sobre el seu adeu del club, sobre la "batalla" de títols amb Leo Messi i sobre el mercat del Barça, i ha volgut deixar clar que "sempre és un plaer tornar", tot i puntualitzar que fer-ho de blanc no li fa cap gràcia.

La sortida del club de Dani Alves: "Ho hagués fet diferent"

El jugador brasiler s'ha mostrat molt agraït amb el Barça per haver format part del club els últims mesos de la temporada passada i ha explicat que no està dolgut per sortir del club com ho va fer, tot i puntualitzar que ho hauria "volgut fer diferent":

"Sabia el moment que estava travessant el club i jo venia a ajudar, però l'últim mes vaig estar pendent de si renovava o no i al final no vaig poder dir adeu com m'hauria agradat. Ara, el futbol em dona l'oportunitat de fer-ho i tornar a abraçar la gent que estimo."

 

 

El mercat blaugrana: "El Barça s'ha hagut d'adaptar"

Sobre el mercat d'aquest estiu, l'exjugador blaugrana s'ha mostrat sorprès pels molts moviments que s'han produït aquest estiu:

"És estrany veure el Barça fent aquestes coses al mercat, però el mercat està boig i s'han hagut d'adaptar. Qui no es mou així no aconsegueix muntar grans equips. Estan fent el que la majoria d'equips estan fent, però no han de canviar la filosofia perquè és el que ha fet gran el club."

La "batalla" de títols amb Messi: "Que em superi ell no seria una novetat"

Alves, que suma un total de 43 títols al llarg de tota la seva carrera, ha volgut parlar de la seva "disputa" amb Leo Messi, que en suma un total de 41 després de guanyar la Supercopa de França:

"Si Messi acaba guanyant més títols que jo no és novetat, si em passés un altre sí que ho seria. Però no l'hi posaré fàcil."

Per tancar, Alves també ha explicat que "mai celebraria un gol al Camp Nou" i que tornar a jugar aquí "serà un moment molt especial" perquè estima massa el club i els colors.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut