Olmo, durant una entrevista amb TV3
Olmo, durant una entrevista amb TV3
Barça

Dani Olmo assenyala el clàssic en una entrevista a 3Cat: "Podem guanyar el Madrid amb les nostres idees"

Després de cinc setmanes de lesió, el jugador de Terrassa va reaparèixer contra el Bayern de Múnic. L'endemà de la nit màgica a Montjuïc parla per 3Cat

Francesc LatorreActualitzat

Una lesió a mitjans de setembre en el partit que el Barça va disputar a Girona va tallar de soca-rel l'espectacular irrupció de Dani Olmo al Barça. Havia debutat a Vallecas i havia marcat en els tres partits que havia disputat, però un trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta l'ha deixat fora de combat cinc setmanes

El jugador terrassenc va reaparèixer en el tram final del partit contra el Bayern de Múnic a Montjuïc. Van ser tot just quinze minuts per començar a recuperar sensacions, en els quals Olmo ja va tornar a deixar veure detalls de la seva qualitat. Ara el jugador català ja té la mirada posada en el Bernabéu. Així ho reconeix en una entrevista a 3Cat:

"En un partit així, no hi ha favorit. És el millor partit que es pot jugar a la Lliga i a Europa. Els podem guanyar amb les nostres idees i això volem demostrar."

Olmo va haver d'esperar fins a la jornada tres de Lliga per poder debutar amb el Barça perquè el club estava pendent de poder inscriure'l. De totes maneres, però, aquesta inscripció és només vàlida fins al 31 de desembre. Si el club no li pogués fer forat, pel que fa a la massa salarial, abans d'aquell dia, Olmo no podria jugar més.

Dani Olmo entra al camp per jugar contra el Bayern els últims 15 minuts(Europa Press)
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut