De la Fuente, en un entrenament amb la selecció (EFE)

De la Fuente assegura que la baixa de Cubarsí no està relacionada amb els Jocs Olímpics

Sí que ha entrat a la llista definitiva el migcampista del Barça Fermín, que juntament amb Pedri, Lamine Yamal i Ferran Torres conformen el contingent blaugrana de la selecció espanyola
Redacció Esport3 Actualitzat

Luis de la Fuente ha donat explicacions aquest divendres al vespre sobre la tria que ha anunciat aquest matí de cara a l'Eurocopa i en què ha hagut de deixar tres homes fora de la preselecció, Pau Cubarsí (FC Barcelona), Aleix Garcia (Girona) i Marcos Llorente (Atlètic de Madrid).

Sobre aquestes baixes, el tècnic ha explicat com s'han pres la sortida de la selecció

"S'ho han pres amb absoluta normalitat, és un grup molt unit i cohesionat. Som una família... No ha estat fàcil perquè són jugadors amb un comportament excepcional, però ho han entès i ens han desitjat el millor. Són fubolistes excepcionals però em quedo amb el fet que són grans persones."

El seleccionador espanyol no ha relacionat el fet que Cubarsí hagi estat desconvocat amb una possible entrada a la llista dels Jocs de París per no carregar-lo de partits donada la seva joventut (17 anys): "No sé què passarà amb els Jocs Olímpics. La prioritat és la selecció absoluta. És Santi Denia, el seleccionador olímpic, qui decidirà."

Sí que ha entrat a la llista definitiva el migcampista del Barça Fermín, que juntament amb Pedri, Lamine Yamal i Ferran Torres conformen el contingent blaugrana de la selecció espanyola.  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut