El monoplaça de Sargeant completament destrossat després de l'accident a Zandvoort
El monoplaça de Sargeant completament destrossat després de l'accident a Zandvoort (AFP)
Fórmula 1

Decisió fulminant de Williams a mitja temporada de Fórmula 1

L'escuderia britànica ha decidit rescindir contracte a un dels seus pilots titulars després d'un altre cap de setmana molt costós econòmicament per a l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Logan Sargeant va donar el gran ensurt al circuit de Zandvoort, en el Gran Premi dels Països Baixos de Fórmula 1. El pilot de Williams va perdre el control del monoplaça durant els tercers lliures després de trepitjar la gespa i el cotxe va impactar directament contra les tanques de seguretat.

La destrossa, una més del nord-americà, va ser molt important, i el cost econòmic, molt elevat. No és la primera vegada que Logan Sargeant comet una errada d'aquestes característiques en l'any i mig que porta a la Fórmula 1 i Williams ha decidit rescindir-li el contracte.


Aquest dimarts s'ha fet oficial el que era un rumor al pàdoc durant les últimes curses. Sargeant va gastar l'última oportunitat que tenia de l'equip i a partir del Gran Premi d'Itàlia, al circuit de Monza, serà substituït per Franco Colapinto.

El pilot argentí, actualment sisè a la general de l'F2, farà oficialment el salt a la Fórmula 1. Malgrat tot, té molt complicat quedar-se a la màxima categoria la pròxima temporada, ja que no hi ha seients lliures i el seu a Williams l'ocuparà Carlos Sainz. La notícia, però, serà molt ben rebuda a l'Argentina, ja que tornen a tenir un pilot a la Fórmula 1 després de 23 anys. L'últim va ser Gaston Mazzacane, el 2001.

Anar al contingut