Lamine Yamal i Cubarsí amb la selecció espanyola

Deco confirma el veto del Barça a encadenar Eurocopa i Jocs

En una entrevista s'ha mostat taxatiu respecte a la possibilitat que Cubarsí i Lamine juguin consecutivament Eurocopa i JJOO
Xavi Lemus Actualitzat
TEMA:
Pau Cubarsí

Deco ha estat contundent respecte a la possibilitat que Pau Cubarsí i Lamine Yamal puguin empalmar la disputa de l'Eurocopa amb els Jocs Olímpics de París. El club ja ha deixat clara la seva postura contrària a la Federació i ara espera fer-ho amb els jugadors: 

A la vida sempre s'han de parlar els temes. No volem en cap cas que els jugadors vagin a l'Eurocopa i després als Jocs Olímpics. No volem i la Federació ja ho sap. Ara queda parlar amb els jugadors i ho gestionarem perquè no succeeixi. 

Un substitut per a Xavi

Sobre la decisió de Xavi de deixar la banqueta a final de temporada, el director esportiu culer diu que no hi ha cap novetat. De moment, no s'ha entrevistat amb cap entrenador, però sí que està al cas de la situació del mercat.

"És normal que quan l'entrenador anunciï que se'n va, sàpigues qui està disponible en el mercat. Però encara no he fet cap moviment. Necessito saber com queda el tema del fair play i què podrem fer."

Pel que fa a noms propis, n'ha destacat a un per sobre de la resta:

"Luís Enrique m'agrada molt, no l'he vist treballar de forma directa, però vas sabent d'ell a través de jugadors i la gent del futbol. També m'agraden Guardiola i Kloop, però ja sabem que no estan disponibles".

Deco, secretari tècnic del Barça (Barça reservat)

 

Pagament a través d'un fons d'inversió

Pel que fa a la seva antiga condició de representant de Raphinha, ha reconegut que les comissions que havia de percebre cada temporada del seu contracte actual les va vendre a un fons d'inversió, que li va avançar aquests diners, i que és qui actualment cobra del club.

"Vam rescindir el contracte que tenia amb ell. Em vaig donar de baixa de tots els estaments com a agent. No he robat a ningú, però tampoc deixaria de guanyar els diners durant els anys en què havia estat treballant amb la meva empresa"

Deco ha explicat que va renunciar a la comissió del traspàs del jugador (que era d'uns quatre milions d'euros) per poder segellar l'operació, atesa la situació econòmica del club blaugrana.

"Mai vaig oferir Raphinha al Barça. Qui va fer el primer pas va ser Jordi Cruyff i, després, vam reunir-nos amb el Mateu Alemany a Londres. Hi havia més ofertes. Principalment del Chelsea. També de l'Arsenal, però Raphinha volia jugar al Barça".

Respecte a l'altra comissió, el percentatge corresponent a cada any de contracte de Raphinha, Deco la segueix cobrant mitjançant un fons d'inversió.

"Pacto una comissió amb el Barça, com a representant i ja està. Un any després, jo entro a treballar amb el Barça. Vaig desfer el contracte. El vaig vendre a un fons d'inversió. El Barça ja no em paga a mi."

ARXIVAT A:
Lamine Yamal Pau Cubarsí
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut