Deco podria deixar el càrrec com a director esportiu del Barça (AFP)

Deco defensa De la Fuente per la gestió amb Lamine Yamal

El director esportiu del Barça ha exculpat el seleccionador espanyol, però ha criticat la gran quantitat de partits oficials que hi ha amb les seleccions nacionals
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Esports

Lamine Yamal és el nom de moda al futbol. La seva "desconvocatòria" de la selecció a l'aturada d'octubre ha aixecat tota mena d'opinions i crítiques a Luis de la Fuente, al combinat nacional i fins i tot, al mateix jugador, acusat d'esborrar-se del partit contra Sèrbia.

El director esportiu del Barça, Deco, ha repassat l'actualitat esportiva del club blaugrana en una entrevista al "Tu diràs" de RAC1. I el responsable tècnic ha estat l'últim a donar la seva opinió respecte a la gestió de Lamine Yamal a la selecció estatal i la càrrega de minuts que té aquesta temporada.

Exculpa a De la Fuente

Deco ha explicat que la sobrecàrrega muscular que va patir el jove jugador del Barça en el partit contra Dinamarca no és culpa de l'entrenador de la "roja". En canvi, l'exjugador ha optat per criticar la gran quantitat de partits oficials on cada país "s'hi juga la vida".

"El calendari s'està discutint. Crec que el tema de la selecció no és culpa del seleccionador. Ell no té la culpa de la Nations League: abans hi havia menys partits oficials i ara en cada partit et jugues la vida. És una cosa que cal analitzar."

 

Per altra banda, el president del Barça, Joan Laporta, ha optat per ser més crític amb De la Fuente en una entrevista a "El podcast del president" a Barça One, en el qual ha confessat que el club va haver de parlar amb la Federació perquè "era una temeritat que jugués dissabte i dimarts" i ha desvelat que "no li va agradar que De la Fuente intentés convèncer el futbolista perquè jugués".

 

Deco nega la seva sortida

Quan va acabar el mercat de fitxatges d'estiu van aparèixer informacions que explicaven que Deco s'estava plantejant el seu futur al Barça perquè estava "decebut". El director esportiu blaugrana ha aprofitat l'entrevista a RAC1 per deixa clar el seu futur al club i ha assegurat no va pensar a deixar el càrrec.

"Hi ha moments difícils. El canvi d'entrenador: era una de les millors figures del club i que ho va fer molt bé en el seu moment, però les coses no funcionaven... això et desgasta, però és una cosa de la feina. Mai vaig dubtar de seguir aquí."

 

Després dels moments complicats que va viure a l'estiu, ara Deco ha demostrat la seva felicitat per la situació actual del Barça: l'equip "està funcionant i això és molt bo". A més, s'ha mostrat il·lusionat amb els grans partits que encara el club blaugrana, amb Sevilla, Bayern de Múnic i Reial Madrid.

 

 

ARXIVAT A:
Esports
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut