Dembélé jugarà si fa falta (Reuters)
Lliga de Campions

Dembélé reapareix amb bones sensacions a Kíev

L'extrem francès ha entrat en el tram final del partit contra el Dinamo després de més de quatre mesos de baixa i ha donat mostres del seu futbol vertiginós

David CarballoActualitzat

Ousmane Dembélé ha reaparegut amb la samarreta del Barça més de quatre mesos després. L'extrem francès ha entrat en el tram final del partit de Champions al camp del Dinamo de Kíev i ha mostrat bones sensacions en el seu retorn als terrenys de joc.

Després de 164 dies d'inactivitat, Dembélé ha tornat a jugar amb el conjunt blaugrana. No ho feia des del 22 de maig passat, quan va disputar l'últim partit de lliga de la temporada passada al camp de l'Eibar. Una lesió amb la selecció francesa durant el duel de vuitens de final de l'Eurocopa contra Suïssa el va obligar a passar pel quiròfan i després d'un llarg procés de recuperació, ha tornat en un moment complicat per a l'equip just després de la destitució de Koeman.

Dembélé ha donat mostres del seu futbol vertiginós amb dues bones accions ofensives, encarant sempre el seu defensor i sempre perillós en l'un contra un. Unes qualitats que li han valgut els elogis de Sergi Barjuan en la roda de premsa posterior al partit.

"Dembélé és un jugador diferent, marca diferències. Té 1x1, velocitat, profunditat, visió de joc… L'he posat abans del que havíem parlat amb ell perquè creia que el necessitàvem."

 

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut