Denis Suárez entrenant-se en solitari a Vigo

Denis Suárez relata la seva marginació a Vigo: "Em vaig sentir maltractat quan em feien córrer a part"

El jugador gallec ha recuperat la il·lusió a l'Espanyol després d'estar més de mig any arraconat al Celta
Redacció Esport3 Actualitzat

El 31 de gener, Denis Suárez va arribar cedit a l'Espanyol i va posar punt final al calvari que feia més de mig any que estava vivint al Celta. Una situació dolorosa per a un jugador de la casa que va patir la represàlia del president, Carlos Mouriño, capficat que el migcampista trenqués amb el seu representant des dels 13 anys. El dirigent assegurava que Denis era soci de l'agència que "subhastava" jugadors del planter gallec, una qüestió que el futbolista sempre ha negat.

La realitat és que a l'estiu Suárez va ser condemnat a l'ostracisme al Celta. L'ex de Barça i Sevilla, entre d'altres, ha relatat a la SER com va viure una situació que li va suposar "7 o 8 mesos sense competir".

"Al principi de la temporada sí que em vaig sentir maltractat. Em van apartar del grup, em posaven a córrer a part al voltant del camp, però vaig aconseguir per altres mitjans que se'm reintegrés a l'equip perquè estaven fent una cosa que no era legal."

Tot plegat en un context de contínues crítiques negatives vessades des del club, que enterbolien el seu futur en l'últim any de contracte. Per fortuna, una conversa al gener amb l'assessor esportiu "celtiña", Luis Campos, li va obrir una escletxa d'esperança. Si renunciava al que li quedava per cobrar a Vigo i en una setmana trobava destí, el deixarien sortir.

És aleshores quan Diego Martínez, un altre gallec, el convenç. Un nou Denis Suárez, titular els últims partits, torna a gaudir del futbol a Cornellà-el Prat.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut