Imatge d'arxiu d'un partit de waterpolo entre dos equips femenins

Denuncien el masclisme d'un dels perfils de waterpolo amb més seguidors

El CN Sabadell, vigent campió de la Champions, lamenta la publicació de la història sexista
Redacció Esport3 Actualitzat

"Quanta feina queda per fer!" El CN Sabadell ha tancat amb aquest rabiós lament la piulada en què protesta pel darrer exemple de masclisme a l'esport detectat a les xarxes. La institució que ha guanyat sis de les últimes dotze edicions de la Champions ha denunciat la publicació sexista d'un dels perfils de waterpolo amb més seguidors a Instagram: @waterpolo_special_page.

 

El compte, amb més de 46.000 seguidors, penja mems i continguts relacionats amb el waterpolo, majoritàriament protagonitzats per homes i, presumptament, en clau d'humor. La història que ha irritat el club vallesà mostra una portera acompanyada del text "Equipada amb airbag". El CN Sabadell la qualifica de "lamentable" i recorda que l'ofensiva publicació coincideix amb la setmana en què 3Cat ha dedicat una nit temàtica al masclisme en l'esport sota el títol "S'ha acabat! Prou masclisme a l'esport".

En el documental, realitzat arran del cas Rubiales, el Departament d'Esports de TV3 aborda amb diferents esportistes dones el masclisme endèmic que han viscut. El pots tornar a veure sota aquestes línies. D'exemples, malauradament, en continuen apareixent setmana a setmana.

Mira el documental "S'ha acabat! L'efecte Rubiales"

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut