El periple amb el Bernabéu continua (Europa Press)

Denuncien que el Reial Madrid té la llicència del Bernabéu caducada

El Reial Madrid contradiu els veïns del Bernabéu, que asseguren que la llicència està caducada des del 2001 tant per a concerts com per al futbol
Redacció Esport3 Actualitzat

El serial del Madrid amb el Bernabéu té un nou episodi. Els veïns de la zona de l'estadi blanc han denunciat que el Madrid opera amb una llicència caducada des del 2001. Això afectaria tant els concerts dels últims temps com els partits de futbol.

Com ha avançat el Confidencial, hi hauria una irregularitat segons l'ampliació de la denúncia presentada a la jutgessa pels veïns mobilitzats contra el club blanc i l'Ajuntament de Madrid pel soroll dels concerts.

Per la seva banda, el Reial Madrid nega la irregularitat a través d'un comunicat.

"És absolutament fals que el Madrid hagi dut a terme la seva activitat esportiva sota una llicència caducada, com tampoc és cert que aquesta llicència s'hagi utilitzat per tercers de forma enganyosa davant de cap administració pública."

Segons afirma l'Associació Veïnal de Perjudicats pel Bernabéu, l'Ajuntament no ha concedit la llicència de funcionament a la instal·lació després de les obres que es fan des del 2019. Una autorització obligatòria per garantir que les reformes compleixen totes les condicions de seguretat, mediambientals o de sanitat.

L'enrenou arriba després que els veïns aconseguissin aturar els concerts programats fins al mes de març, que s'haurien celebrat amb una llicència caducada de feia 23 anys.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut