Hansi Flick, fotografiat aquesta setmana al costat de Bojan Krkic observant l'entrenament del Barça Atlètic
Hansi Flick, fotografiat aquesta setmana al costat de Bojan Krkic observant l'entrenament del Barça Atlètic
barça

Des d'Alemanya asseguren que Flick ja ha fet el primer "fitxatge" del Barça Atlètic

El nou tècnic ha tret conclusions de les sessions del filial que ha presenciat en la seva primera setmana de treball

Redacció Esport3Actualitzat

La primera setmana de feina de Hansi Flick a Barcelona ha estat profitosa. El nou tècnic ha elaborat ha planificat la plantilla amb Deco, ha repassat el futur dels cedits i ha "espiat" els entrenaments del Barça Atlètic mentre prepara la final del play-off d'ascens a Segona contra el Còrdova. Des d'Alemanya asseguren que aquesta última tasca li ha permès treure conclusions.

Segons el diari Bild, Flick hauria decidit que el seu compatriota Noah Darvich, de 17 anys, farà la pretemporada amb el primer equip, encara que mantingui opcions d'anar als Jocs. El migcampista nascut a Friburg s'ha estrenat com a culer amb un curs en què ha alternat el juvenil A, reforçant el conjunt en moments clau com la UEFA Youth League, i el filial de Rafa Márquez. No obstant, ha pagat una adaptació lenta i no ha tingut protagonisme amb Xavi Hernández, llevat d'alguns entrenaments puntuals. 

Com el seu antecessor, Flick és considerat al seu país un entrenador amic de donar oportunitats als talents joves. L'avantatge de Darvich respecte als seus companys és que l'exseleccionador de la "Mannschaft" fa temps que li segueix els passos. No seria el primer que aprofita una gira estiuenca per fer el salt definitiu al vestidor del Camp Nou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TQTK Studios (@tqtkstudios)

ARXIVAT A:
Hansi Flick
Anar al contingut