Futbol internacional

Desastre del PSG a Mònaco abans del partit de Champions contra el Bayern

Els parisencs tornen a perdre després de l'eliminació a la Copa de França contra l'Olympique de Marsella

Redacció Esport3Actualitzat

Nova patacada del París Saint-Germain, aquest dissabte al camp del Mònaco (3-1). Després de caure eliminats de la Copa de França contra l'Olympique de Marsella, l'equip parisenc ha encadenat una altra desfeta, només tres dies abans de jugar l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Bayern.

Sense Messi ni Mbappé, baixes per lesió, el PSG ha ofert la seva pitjor versió, sobretot a la part de darrere. La línia defensiva ha ofert un recital d'errors que el Mònaco ha aprofitat per marcar tres gols, una xifra que podria haver estat molt superior si no hagués estat per la bona actuació de Donnarumma.

Golovin ha marcat el primer dels monegascos, i Ben Yedder ha firmat un doblet. La diana del PSG ha estat obra de Zaire-Emery, amb només 16 anys. Els quatre gols del partit s'han produït a la primera part.


A la segona meitat, Galtier ha donat entrada a Sergio Ramos i Achraf, però els canvis no han tingut cap efecte. De fet, el Mònaco ha continuat gaudint d'ocasions.

Mals presagis per a un PSG que es juga mitja temporada a partir de dimarts que ve amb l'eliminatòria europea contra el Bayern. Tots els ulls estan posats ara en dos homes: Leo Messi i Mbappé. Els parisencs els necessiten com l'aigua de maig.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut