Matheus Nunes felicita Ilkay Gündogan pel seu primer gol en aquesta Champions 24-25 (Reuters)

Detingut un jugador del Manchester City a Madrid pel robatori d'un mòbil

Els fets haurien tingut lloc en una discoteca de la capital de l'Estat
Redacció Esport3 Actualitzat

Problemes per a Pep Guardiola. El jugador cridat a assumir una porció dels minuts que aquesta temporada no podrà jugar el lesionat Rodri, Matheus Nunes, és el protagonista d'una notícia extraesportiva d'aquelles que no agraden als entrenadors. El futbolista, nascut al Brasil i nacionalitzat portuguès, titular dimarts contra l'Slovan de Bratislava, va ser detingut el 8 de setembre a la discoteca La Riviera de Madrid.

Segons informa El Mundo, el van detenir després que el migcampista robés el mòbil a una persona que li hauria fet una fotografia al lavabo del local. De totes maneres, com acostuma a passar en aquests casos, conviuen diferents versions en funció del testimoni. L'ex del Wolverhampton va ser traslladat a comissaria, on va ser interrogat per un delicte de furt, fins que el van deixar en llibertat amb càrrecs a l'espera de judici.

A banda de Nunes, forjat de jove en l'ofici de forner i 16 vegades internacional amb Portugal als seus 26 anys, Guardiola pot recórrer a Stones, Gündogan i, fins i tot, O'Reilly per cobrir la transcendent baixa de Rodri.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut