Szczesny, acomiadant-se de la seva darrera afició, la de la Juventus de Torí
Szczesny, acomiadant-se de la seva darrera afició, la de la Juventus de Torí
Barça

Dia Szczesny: el porter ja és a Barcelona per tancar el seu fitxatge com a blaugrana

El porter polonès ha volat de Marbella a la capital catalana per cobrir la baixa de llarga durada de Marc-André ter Stegen

Redacció Esport3Actualitzat

Era un secret a veus i aquest dilluns al matí s'ha confirmat. A primera hora el porter Wojciech Szczesny ha agafat un vol a Marbella en direcció a la capital catalana per tancar la seva incorporació al FC Barcelona. El polonès ha aterrat al Prat a les 10.30 i s'ha dirigit a la Ciutat Esportiva blaugrana. Passarà revisió mèdica com a pas previ a la signatura del nou contracte. Incorporant-se a la discplina blaugrana, l'internacional interromprà la seva retirada, iniciada amb l'eliminació de Polònia a la passada Eurocopa.

Aquest és el moment en què el jugador passava el control de passaports a l'aeroport del Prat:

El fitxatge arriba després que el Barça hagi aprofitat l'ocasió d'adquirir un agent lliure per la lesió de llarga durada de Marc-André ter Stegen. El club blaugrana tenia un període de 30 dies per substituir l'alemany per un agent lliure o, en cas contrari, havia d'esperar al mercat hivernal per poder fitxar. 

Szczesny firmarà amb el Barça fins al juny del 2025, amb l'objectiu de fer-se amo i senyor de la porteria blaugrana aquesta temporada.

Alternativa a Iñaki Peña

El fins ara porter suplent de Ter Stegen, Iñaki Peña, ha agafat les regnes de la porteria blaugrana. Ja ho va fer la temporada passada quan l'alemany també va ser baixa per uns problemes a l'esquena. L'alacantí va tenir algunes actuacions realment destacables, com els partits contra l'Atlètic de Madrid a la Lliga o davant el Porto a la Champions.

Malgrat això, la directiva i l'entrenador Hansi Flick han valorat la incorporació d'un nou porter. Sobretot, tenint en compte la joventut dels dos porters que serien els suplents d'Iñaki Peña: Astralaga, de 20 anys, i Kochen, de 18.

Anar al contingut