Diego Martínez, inspiració abans del derbi: "Aquests partits es juguen amb sentiment i cap"

La vigília del partit del Camp Nou, el tècnic de l'Espanyol planteja un duel de contundència a les àrees
Redacció Esport3 Actualitzat

El tècnic blanc-i-blau, Diego Martínez, planteja un derbi de contundència a les àrees per incomodar el rival, un Barça de molta possessió. Creu en les armes de l'equip i en la capacitat dels jugadors de mantenir l'esforç mental que requereixen partits com aquests. I els dona un consell per encarar duels d'alt voltatge com el que tancarà l'any al Camp Nou:

"Els derbis s'han de jugar des del sentiment però també amb cap. Defensem un sentiment que està a les entranyes del club."

Sobre la possiblitat que Lewandowski jugui el derbi, Martínez ha estat contundent:

"Això no va de noms propis, això va d'equips"

La trobada amb una perica que l'ha inspirat abans del derbi

L'entrenador espanyolista ha recordat en roda de premsa una anècdota que va passar a Montilivi que l'ha inspirat de cara al derbi, un partit sempre precedit d'un ambient únic:

"L'ambient de derbi es nota arreu, en el dia a dia. Ahir vaig anar a veure el Girona i en arribar em vaig creuar amb una perica, molt, molt, i molt perica, que és germana d'un veí meu, i em va transmetre una emoció que tant de bo els la pugui transmetre jo als jugadors. M'he inspirat en això [...] i en la victòria de l'Infantil B al miniderbi."

Dijous l'Infantil B del planter blanc-i-blau va derrotar el Barça a LaLiga Promises.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut