L'extensa plantilla del Chelsea 24-25
L'extensa plantilla del Chelsea 24-25, amb Joao Félix i Marc Guiu (@ChelseaFC)
futbol

Dilluns al sol: es busquen dos exblaugranes per Stamford Bridge

A cada jornada creix la irrellevància de Joao Félix i Marc Guiu en el conjunt d'Enzo Maresca

Redacció Esport3Actualitzat

Semblava una aposta arriscada fer les maletes per engreixar la plantilla el Chelsea. Un gran d'Europa que des de l'aterratge de Todd Boehly a la propietat prefereix acumular jugadors que planificar amb coherència. Però cadascun dels exblaugranes que esperen oportunitats a Stamford Bridge va anar al distingit barri londinenc per un motiu.

En el cas de Marc Guiu, el pagament d'una clàusula de rescissió de 6 milions d'euros, ridícula per les quantitats que gestionen els gegants de la Premier. Joao Félix, en canvi, va ser inclòs en la sorprenent operació "made in Jorge Mendes" que va portar Conor Gallagher al Metropolitano i un "menino de ouro" rovellat a Anglaterra.

El portuguès no ha jugat les dues últimes jornades i en el que va de campionat només suma 117 minuts. Félix ha jugat només el 16% dels minuts en el competitiu conjunt d'Enzo Maresca. L'italià no l'utilitza com la solució dels dies que es compliquen, com la visita a Liverpool (2-1). Només ha pogut fer un gol i augmenta la sensació que aquest tampoc serà el projecte que el consolidi a l'elit amb 24 anys. El seu consol són els dijous de Conference League, el tercer esglaó europeu.

No obstant això, els minuts de l'ex del Benfica ja els voldria Guiu. El vallesà només ha disputat 23 minuts a la Lliga anglesa i, de moment, no és capaç de treure el cap entre la dupla de davanters centres formada per Palmer, en un gran moment de forma, i el senegalès Jackson. La pretemporada, quan va marcar un gol, queda lluny.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARC GUIU 🦁 (@marcguiu9)

Ara mateix Félix i Guiu, rellevants amb Xavi al Barça, passen els dilluns al sol a Stamford Bridge.

Anar al contingut