Domènec Torrent: "Et contestaré en català i ja t'ho traduiran"

L'entrenador català del Galatasaray reivindica l'ús de la llengua després d'una pregunta en castellà durant la roda de premsa al Camp Nou
Redacció Esport3 Actualitzat

El Galatasaray ha tret un valuós empat a l'anada dels vuitens de la Lliga Europa contra el Barça al Camp Nou. L'objectiu de l'equip turc era deixar l'eliminatòria oberta per al partit de tornada, tal com ha destacat l'entrenador Domènec Torrent a la roda de premsa. Durant la seva compareixença, el tècnic català ha deixat un gran moment quan ha decidit respondre en català a una pregunta feta en castellà.

"Et contestaré en català, que és la meva llengua, i ja t'ho traduiran."

"L'únic que hem fet és deixar l'eliminatòria oberta per a la tornada. Sabem que ells, individualment, són superiors, però nosaltres hem d'intentar minimitzar les seves grans virtuts."

Torrent ha destacat la feina dels seus jugadors per frenar l'atac del Barça, que arribava en un gran moment de forma de cara a porteria. Sobretot ha destacat l'actuació del seu porter, Iñaki Peña, propietat del FC Barcelona.

"Iñaki Peña és un porter que dona molta seguretat i que juga molt bé amb els peus. No soc entrenador del Barça, però no tinc cap dubte que té un futur brillant al davant."

L'entrenador del Galatasaray també ha donat importància a l'ajuda dels aficionats que tindran a Istanbul, on el Barça es trobarà amb un ambient hostil.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut