Imatge de la pancarta desplegada a l'Etihad Stadium (@SamLee)
Futbol

Dues estelades per demanar a Guardiola que es quedi a Manchester

Els seguidors del Manchester City s'han adreçat en català al tècnic de Santpedor per tocar-li la fibra sensible

Redacció Esport3Actualitzat

El futur de Pep Guardiola és un tema de màxima actualitat. El tècnic català, que fa nou anys que es va fer càrrec del Manchester City, acaba contracte al juny i de moment no es pronuncia sobre la renovació, mentre hi ha rumors que el situen lluny de l'Etihad la temporada que ve. 

Amb el dubte del futur del tècnic sobre la taula, un grup d'aficionats del City ha recaptat 1.000 lliures per crear una pancarta amb un missatge en català per demanar a Guardiola que no marxi del club:

"Volem que et quedis."

La pancarta ha estat desplegada durant el partit contra el Fulham, corresponent a la Premier League. Per assegurar-se que el missatge arribaria al destinatari, els aficionats del City han tingut la idea de situar, a cadascun dels extrems, una estelada. 

Davant d'aquest gest dels seguidors, Guardiola ha expressat a la prèvia del partit el seu agraïment i va manifestar que pagaria les despeses de la pancarta:

"M'han de passar el tiquet i pagaré la pancarta. No vull que es gastin els diners en això. Què puc dir? Ho agraeixo molt, em vaig enamorar del club des del primer dia que vaig arribar. El que hagi de passar passarà."

Futur incert

Fins ara Guardiola no ha mostrat indicis clars que estigui disposat a allargar el vincle amb l'equip. La seva possible sortida aquest estiu podria coincidir amb la resolució del cas dels 115 càrrecs relacionats amb el fair play financer que enfronta el club. A més, s'ha especulat amb la possibilitat que Guardiola pogués ocupar en un futur un lloc a la selecció anglesa, que actualment té un entrenador interí després de la sortida de Gareth Southgate al final de l'Eurocopa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut