Duque, en el seu debut amb el Barça (FC Barcelona)

Duque, la nova joia del planter del Barça d'handbol

El jugador, de 17 anys, ha debutat amb el primer equip i ha estat el màxim golejador del partit amb 9 gols
Vicenç Prados Actualitzat

El lateral dret del Barça d'handbol, Miguel Ángel Martín Duque, de només 17 anys i membre de l'equip juvenil de l'entitat, ha debutat per la porta gran en la lliga ASOBAL. L'entrenador Antonio Carlos Ortega havia donat descans pel partit contra el Guadalajara al francès Melvyn Richardson i, com que el Barça Atlètic també jugava aquesta tarda partit de la Divisió d'Honor Plata, el tècnic del Barça s'ha estimat més convocar Miguel Ángel Martín contra el Guadalajara, un equip que havia pujat a l'ASOBAL aquesta temporada.

I Miguel Ángel Martín ha respost amb escreix a la confiança d'Ortega. Tot i que defensivament s'ha notat la seva joventut, ha acabat com a màxim golejador del partit amb 9 gols i ha demostrat que el lateral dret blaugrana té el futur ben cobert.

Miguel Ángel Martín va néixer a Teguise, a Lanzarote, fa 17 anys, i després de formar-se en l'handbol base del San José Obrero, el lateral canari va arribar a l'handbol base del Barça la temporada 2022-2023. Internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola, l'estiu passat es va proclamar campió d'Europa júnior formant part d'una selecció en la qual també hi eren altres blaugranes com els germans Cikusa, Ian Barrufet i Òscar Grau.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut