Eder Sarabia, competint a La Purito d'Andorra en una foto al seu instagram
Eder Sarabia, competint a La Purito d'Andorra (IG @edersa10)

Eder Sarabia denuncia un intent d'atropellament mentre s'entrenava amb la bicicleta

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador de l'Elx, Eder Sarabia, ha denunciat a través de les seves xarxes socials un intent d'atropellament per part d'un conductor d'un cotxe mentre feia una sortida amb bicicleta amb Marcelo Peñaranda, membre del cos tècnic del club il·licità.

L'incident, segonsha relatat el tècnic basc, va tenir lloc dimarts a la carretera CV-715, entre Polop i Callosa d'en Sarrià, una de les rutes clàssiques per als aficionats de la comarca de la Marina Baixa.


A través d'un comunicat, el tècnic, que demana seguretat i respecte per als ciclistes, explica que mentre estava pedalant "ocupant el voral", un vehicle, que prèviament havia "fer sonar el clàxon insistentment", va intentar intimidar Sarabia i el seu company "i ens va arribar a envestir":

"Jo era el que anava per dins i el vehicle em va impactar al peu esquerre, al costat, a la mà i al manillar [...] Per enorme fortuna, vaig poder controlar la bicicleta i no anar-me'n a terra, però a la maniobra vaig arribar fins al carril de sentit contrari de la calçada. Per sort, també, en aquell moment no passava cap vehicle ."


L'entrenador considera l'incident "tremendament greu", ja que podia haver provocat una "tragèdia" i confirma que ha presentat una "denúncia" contra el conductor del vehicle: "Jo ahir em vaig poder salvar, però hi ha moltes persones que han patit accidents greus, fins i tot que han perdut la vida en actes com aquest. Estem parlant d'una cosa molt seriosa. Jo simplement vull gaudir de l'esport i poder tornar a casa meva, on m'esperen la meva dona i la meva filla".

Sarabia ha estat notícia els darrers dies per una acció de fair-play extrem: va arribar a demanar una targeta groga a un jugador del seu equip per perdre temps.

Anar al contingut