Edu Expósito, en el primer entrenament amb el grup (@RCDEspanyol)

Edu Expósito, esperançador fitxatge de tardor després d'un llarg calvari

El migcampista de Cubelles ha valorat la seva tornada a l'equip, després d'haver-se recuperat del trencament al lligament creuat anterior del genoll dret que es va fer a finals de gener
Redacció Esport3 Actualitzat

La derrota contra l'Eldenc, la temporada passada, va deixar l'Espanyol sense 3 punts vitals i va situar Luis Miguel Ramis a un pas de la destitució. Però sense dubte, el que més mal va fer a l'equip blanc-i-blau va ser la pèrdua d'Edu Expósito. Aquell 28 de gener, el migcampista de Cubelles, que havia encadenat 11 partits de forma consecutiva, es va trencar el lligament creuat anterior del genoll dret.

Dos dies més tard va passar pel quiròfan, com a pas previ a una lenta recuperació que, aquesta setmana, ha arribat al final. Expósito s'ha reincorporat al treball de grup amb la resta de la plantilla i, tot i que Manolo González serà molt cautelós amb ell, el jugador podria tornar a disputar partits abans de finals d'any.

Aquest dimecres ha fet una roda de premsa a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, on ha valorat les sensacions que ha tingut al llarg d'aquests gairebé nou mesos de calvari.

"Hi ha dies millors i pitjors, però no soc una persona trista. Els problemes cal afrontar-los amb alegria. Em va tocar a mi, han passat molts mesos i ja estic molt a prop, les sensacions que tinc són bones."

El seu retorn a l'equip el marcarà, conjuntament amb Manolo González, en funció de com vagi adaptant-se a l'equip. Però Expósito té clar que no assumirà riscos per tornar a jugar.

"No em vull marcar terminis. Després de tant temps fora, tinc clar que quan comenci a competir vull estar bé, no em ve de dues o tres setmanes més."

La seva reincorporació pot donar un impuls significatiu al conjunt perico, que no va sobrat de migcampistes talentosos. En aquest temps que ha estat fora d'òrbita, el migcampista blanc-i-blau ha vist com l'Espanyol canviava d'entrenador, de Ramis a Manolo González.

"Veig l'equip molt bé. Amb l'entrenador hem guanyat en identitat. Té una idea al cap que els companys saben dur a terme."

Va entrar a la infermeria amb l'equip a Segona i tornarà a Primera. Expósito, que va debutar amb Diego Martínez fa dos anys, té contracte fins al 2027.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut