Eduard Romeu, vicepresident econòmic del Barça (EFE)

Eduard Romeu: "Amb Haaland estem parlant de xifres que ara se'ns escapen"

En una entrevista a la Cadena Cope, el vicepresident econòmic del Barça ha refredat les opcions de fitxar el davanter noruec
Redacció Esport3 Actualitzat

Diumenge va ser Joan Laporta qui, en declaracions a TV3, va tirar una mica d'aigua al vi en el culebrot Haaland i aquest dimarts ha estat el seu vicepresident econòmic, Eduard Romeu, qui ha refredat les possibilitats de fitxar-lo. Ho ha fet en declaracions a la Cadena Cope:

"Al Barça no hi ha res impossible, però és molt difícil. És un dels quatre o cinc jugadors més desitjats del mercat mundial. Hi haurà clubs pretendents en millors condicions que les nostres, uns perquè estan millor econòmicament i d'altres perquè juguen amb unes regles molt diferents. Privilegis que els hi farien més fàcil. No em correspon a mi, però estem parlant d'unes xifres que ara mateix se'ns escapen. Però tampoc havíem de fitxar a l'hivern i hem acabat fitxant."

Romeu ha tret ferro a les últimes xifres publicades per l'LFP al voltant del límit salarial en negatiu del club blaugrana:

"No ha canviat res. No hi ha res que no fos sabut per part nostra. Falten tres mesos per acabar aquest exercici econòmic. Estem treballant en diverses opcions. Ja podríem tenir signades diverses coses, però les presses no són bones companyes de viatge. Volem maximitzar el valor del Barça. CVC és una possible solució, però no l'única. Encara no estem en el punt que més ens agradaria. Hi ha una sèrie de línies vermelles que hem de discutir. Fa falta temps, perquè és enginyeria financera, i el Barça ha de ser sostenible per molts anys."

Entre aquests clubs que pretenen Haaland hi hauria el Reial Madrid. De fet, Cuatro ha informat que en els pròxims dies Florentino Pérez té previst reunir-se amb el director general del Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut