Alba, Suárez, Messi i Busquets amb el plat platejat de la Supporters' Shield (@InterMiamiCF)

El 46: Messi condueix l'Inter Miami a conquistar el títol més ràndom

L'astre argentí i Suárez golegen per assegurar-se un trofeu "made in" els Estats Units
Redacció Esport3 Actualitzat

El 46è de Leo Messi ha estat un títol desconegut, inclús, per a ell. Si més no, abans d'aterrar als Estats Units. L'astre argentí ha tornat a fregar la làmpada màgica per guiar l'Inter Miami al Supporters' Shield, el trofeu que s'entrega a l'equip de l'MLS que suma més punts a la Lliga regular, fase prèvia a les eliminatòries que definiran el campió.

Un títol "made in" Amèrica --si una jornada té pocs al·licients, se'ls inventen-- que permet a Messi ampliar el seu marge com a futbolista més llorejat de la història. És el segon títol que aixeca a Miami. Per assegurar-se aquest reconeixement, l'equip rosat ha hagut de guanyar 2-3 al camp del Columbus Crew. El partit ha quedat sentenciat a la primera meitat amb un doblet de Messi, combinant dues de les seves especialitats: l'execució de faltes directes i la definició brillant de cara a porteria, a passada d'un soci fidel com Jordi Alba. El tercer l'ha fet el seu "veí" preferit, Luis Suárez.

Al final del partit, el quartet de cracs exblaugranes residents a Florida es fotografiava amb el plat platejat. I el propietari de la franquícia, Jorge Mas, entrava al vestidor recordant un famós mem.

"El 47" de Marcel Barrena arrasa als cinemes amb la història de Manuel Vital, el veí de Torre Baró que a finals dels 70, va decidir desviar de ruta el seu autobús per acostar-lo als seus oblidats veïns. A banda del nom del film, cap altre paral·lelisme uneix la pel·lícula de Vital amb l'últim èxit de Messi als seus 37 anys. O potser sí: tots dos mereixen ser vistos mentre estiguin a la cartellera.  

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut