Ansu Fati (REUTERS)
Ansu Fati (REUTERS)
Barça

Els nou jugadors del Barça que han estat víctimes de robatoris els últims quatre anys

Aubameyang i Lewandowski són els últims jugadors del Barça a qui han assaltat per prendre'ls les pertinences. Abans també ho havien patit Ansu Fati, Jordi Alba, Luis Suárez, Arthur, Umtiti, Boateng i Piqué

Redacció Esport3Actualitzat

Sembla que últimament els lladres estan abonats a robar als jugadors del Barça. L'últim blaugrana a qui han robat és Pierre-Emerick Aubameyang, que aquesta matinada passada ha rebut la visita desagradable de quatre encaputxats per prendre-li les pertinences. Els lladres han pujat pel jardí del domicili del gabonès, a Castelldefels, amb armes de foc i barres de ferro i han colpejat el davanter i la seva dona. Els han obligat a obrir la caixa forta i se n'han endut joies.

Fa poc més d'una setmana va ser Robert Lewandowski qui va patir un robatori. El polonès, obert a firmar autògrafs a les desenes d'aficionats que s'apleguen sovint al Camp Nou, va veure com li robaven el rellotge. Feliçment, el va acabar recuperant, però l'ensurt no l'hi treu ningú.

Si tirem d'hemeroteca, des de l'any 2018 fins a set jugadors més del Barça han estat víctimes d'un furt desagradable. Els repassem a continuació.

2018: Jordi Alba, Luis Suárez i Gerard Piqué

L'any 2018, mentre estava concentrat a Milà per a un partit de Champions, Jordi Alba va patir un furt quan uns lladres van accedir a la segona planta de casa seva mentre la família era a la primera. Només van poder forçar la caixa forta. En aquell mateix any, una xarxa criminal va endur-se joies, tauletes electròniques i bosses de mà de marca de la casa de Castelldefels de Luis Suárez. Piqué va ser un altre dels jugadors amb el mateix infortuni l'any 2018, quan uns lladres van entrar a la casa del central del Barça i Shakira mentre els pares d'ell eren a dins dormint.

2019: Arthur Melo, Samuel Umtiti i Boateng

L'any 2019, dos encaputxats van entrar a robar a la casa d'Arthur Melo a Barcelona durant el partit de Champions entre el Barça i el Liverpool. Els assaltants es van endur joies amenaçant amb un tornavís el germà del futbolista, que en aquell moment era a casa del migcampista brasiler. Aquell mateix any, quatre encaputxats van accedir a la casa de Samuel Umtiti mentre el francès veia des de la grada del Camp Nou un Barça - València. Van esbotzar la porta d'entrada i van buidar la caixa forta. Boateng va estar cedit pocs mesos, però en aquest poc període de temps també va patir els delinqüents. En el transcurs del partit contra el Valladolid, els lladres van entrar a casa seva i es van emportar joies i rellotges, a més de diners per un import de 400.000 euros.

2021: Ansu Fati

La nòmina d'assalts del 2021 la va estrenar Ansu Fati quan va patir un robatori a casa seva, a Sant Cugat del Vallès, mentre gaudia a l'estadi barcelonista d'un derbi entre el Barça i l'Espanyol. Els lladres van entrar per la planta de dalt mentre la família era a la de baix. Tot i adonar-se'n i trucar a la policia, no van poder evitar el robatori de diners, joies i rellotges.

Anar al contingut