Imatge de Montjuïc decorat per acollir els partits del Barça com a local (FCB)

El Barça aclareix fins quan té contracte de lloguer a Montjuïc

Informacions publicades aquest dijous apuntaven que el club feia gestions per acabar la temporada a l'Estadi Olímpic
Redacció Esport3 Actualitzat

Les especulacions sobre la data de retorn al Camp Nou s'han amplificat aquest dijous a partir d'un article de Relevo. El text assenyala que el FC Barcelona es prepara per acabar la temporada a Montjuïc, quan l'única versió difosa pel club segueix sent que l'objectiu és tenir-ho tot preparat abans de finals del 2024.

Entre un escenari i l'altre, fonts blaugranes neguen la informació assenyalant l'única certesa a hores d'ara. El Barça va ampliar el contracte amb BSM (Barcelona Serveis Municipals), l'empresa que depèn de l'Ajuntament que gestiona l'estadi de Montjuïc, fins al 31 de març del 2025. Aquesta data primaveral, a més, concorda amb la hipòtesi que la reobertura de la instal·lació de les Corts apunta a la segona volta del curs 24-25.  

El mitjà de Vocento recorda que, en aquests moment hi ha arguments que donarien impuls a la decisió d'ajornar una mudança que el club n'esperava treure 10 milions de beneficis en entrades o patrocinis. D'una banda, les bones perspectives esportives a la Champions, que es podrien traduir en més ingressos dels previstos, i la freda resposta dels socis en el procés de sol·licituds per obtenir un passi en el retorn de l'estadi.

Tot plegat és matèria de discussió l'endemà de registrar el rècord d'assistència a Montjuïc, amb 50.312 persones que van gaudir d'una victòria de prestigi contra el Bayern de Múnic.  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut