1a Divisió

El Barça-Atlètic de Madrid de Lliga, a un pas de jugar-se a Miami

La Lliga i l'RFEF tindrien bona sintonia per materialitzar el primer partit de Lliga fora de l'Estat

Redacció Esport3Actualitzat

Comença el desembarcament de la Lliga a l'estranger. El Barça-Atlètic de Madrid del 22 de desembre apunta que es jugarà a Miami. No és novetat que la Lliga vol portar un partit a fora de l'Estat per expandir la competició. És l'objectiu de Javier Tebas, que podria estar més a prop que mai.

Segons ha avançat el diari El País, el Hard Rock Stadium de Miami seria l'escollit per acollir l'últim partit de Lliga del 2024. Catalunya Ràdio ha confirmat que l'empresa sòcia de la Lliga als Estats Units ha mantingut converses amb la FIFA per poder fer-ho efectiu. 

El Barça no té constància a hores d'ara de les condicions en les quals es duria a terme aquest partit i, per tant, de moment no es posiciona. El partit es juga a Montjuïc, i per tant la posició de l'Atlètic de Madrid és més senzilla. De moment no tenen detalls, però el club matalasser s'hi posicionarà a favor.

El Hard Rock Stadium de Miami (Wikimedia Commons)

Faltaria el vistiplau de la UEFA i de la FIFA. I també de l'RFEF, ara comandada per una gestora després del cas Rubiales. La Federació s'hi posicionarà a favor, i per tant tot apuntaria que el partit es jugarà a Miami i no a Montjuïc.

Aquesta decisió arriba en ple debat sobre el calendari atapeït dels futbolistes i la monetització extrema del negoci del futbol.

 

Anar al contingut