Joan Laporta ha publicat els números de l'exercici econòmic 2023-2024 (EFE)

El Barça "atura la deriva econòmica" però arrossega unes pèrdues de 91 milions

La Junta Directiva ha publicat el tancament de l'exercici 2023-2024, que deixa uns beneficis ordinaris de 12 milions d'euros
Redacció Esport3 Actualitzat

La Junta Directiva del FC Barcelona s'ha reunit aquest dilluns en sessió extraordinària per acordar el tancament de l'exercici econòmic 2023-2024. Segons ha informat el president Joan Laporta, el club ha "aturat la deriva econòmica" i ha pogut tancar l'exercici econòmic 2023-2024 amb uns beneficis ordinaris de 12 milions d'euros.

Tot i que aquest balanç ordinari ha estat positiu, el Barça tanca el resultat consolidat 2023-2024 amb unes pèrdues de 91 milions d'euros. El motiu són els impagaments de Barça Vision, que entren dins les despeses extraordinàries, que ascendeixen a 141 milions. Unes xifres que hauran de ser aprovades en una assemblea de compromissaris que tot apunta que es farà el 19 d'octubre de manera telemàtica.

Un dels aspectes positius que s'ha comunicat a la junta directiva són els ingressos procedents de patrocini. I és que el FC Barcelona ha tancat l'exercici amb un nou rècord històric del club, amb 210 milions d'euros. A més, també s'ha trencat el rècord en facturació de la filial de marxandatge, que ha estat gairebé de 110 milions.

Pel que fa a futurs fitxatges, s'ha informat que el club mantindrà una política més aviat conservadora en quant a inversions, tenint en compte la situació financera actual. En aquest sentit, se seguirà potenciant l'aposta per jugadors formats a la Masia.

La Junta Directiva també ha explicat que "s'ha completat un reajustament del dèficit de les seccions". El bàsquet ha aconseguit reduir el dèficit a mínims de la sèrie històrica actual, és a dir -10 milions, i l'equip femení ha obtingut uns beneficis de 600.000 euros.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut