El Barça blinda Marc Bernal

El jove migcampista, que es recupera d'una lesió als encreuats que el tindrà de baixa tota la temporada, passa a tenir una clàusula de rescissió de 500 milions d'euros

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha blindat Marc Bernal. L'adequació de contracte que li ha fet el FC Barcelona el lliga al club fins al 30 de juny del 2026, quan finalitza la seva etapa com a juvenil, amb tres anys més opcionals. 

La clàusula de rescissió, a més, queda fixada en 500 milions d'euros, una xifra a l'abast només dels més grans: és la mateixa xifra que va estipular el Barça per a una hipotètica sortida de Lewandowski en el moment del seu fitxatge.

Aquesta millora de contracte per a Marc Bernal arriba en un moment complicat per al jove migcampista en l'aspecte anímic: fa només un mes es va trencar els lligaments encreuats del genoll esquerre amb afectació del menisc, i ha dit adeu a tota la temporada.

Aquest cap de setmana el berguedà, de 17 anys, tornava a trepitjar la gespa de la ciutat esportiva, amb crosses això sí, acompanyant els futbolistes del primer equip en l'entrenament previ al partit de Lliga contra l'Osasuna.

Anar al contingut