El Barça comunica les lesions de Frenkie de Jong i Memphis

El Barça comunica les lesions de Frenkie de Jong i Memphis

El migcampista estarà una setmana de baixa i el davanter aproximadament un mes fora dels terrenys de joc
Redacció Esport3 Actualitzat

Dia de comunicats mèdics a can Barça. Després de la reunió matinal amb Ronald Araújo per decidir quina seria la recuperació del central, a la tarda, el club ha hagut d'informar de les lesions de dos jugadors més. Es tracta dels neerlandesos Frenkie de Jong i Memphis.

Els dos es van retirar del partit contra Polònia amb molèsties físiques. Les proves que li ha practicat el Barça han determinat que el migcampista té una elongació al semitendinós de la cuixa esquerra, mentre que el davanter té una lesió al bíceps femoral, també de la cuixa esquerra. De Jong podria estar una setmana de baixa i Memphis estaria aproximadament un mes fora dels terrenys de joc.

La factura del Països Baixos-Polònia

El partit de la Lliga de les Nacions va deixar dos perjudicats blaugranes i tots dos neerlandesos. Memphis va fer senyals de dolor als isquiotibials quan acabava de començar la segona meitat del partit. Es va quedar estès a terra i Janssen, ariet de l'Anvers belga, va saltar a l'estadi Nacional de Varsòvia en el seu lloc.

Al contrari del que es va pensar en un primer moment, el seu company de club i al combinat "oranje", Frenkie de Jong, també va ser canviat al descans amb molèsties a la mateixa zona. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut