El Barça concreta la rebaixa dels preus dels abonaments per a la pròxima temporada

Al contrari del que establia en la primera proposta, l'abonament per a l'estadi de Montjuïc serà més econòmic que l'actual
Redacció Esport3 Actualitzat

Elena Fort ha estat l'encarregada de comunicar oficialment la marxa enrere del club pel que fa a les tarifes dels abonaments per a la temporada 2023-24, que el Barça disputarà a l'exili de l'estadi Olímpic Lluís Companys. La intenció inicial de la junta directiva ha estat revisada a la baixa davant la poca demanda que havia rebut el club per part dels socis pel brutal increment que tenien els preus, de més del 50% en alguns casos. 

Les noves tarifes dels abonaments a Montjuïc

Els preus revisats van dels 255 euros als gols (amb visibilitat reduïda) fins als 870 euros de tribuna. Gairebé la meitat del que havia proposat en primera instància, amb uns preus que oscil·laven dels 506 euros als 1.738 euros per abonament de temporada segons les zones. 

Segons la vicepresidenta de l'àrea institucional del club, aquests nous preus suposen no només una rebaixa del voltant del 50% sobre la proposta inicial, sinó també una reducció aproximada del 25% sobre els preus de la temporada actual. 

El club obrirà el període d'inscripició a partir del 30-31 de maig per a tots els socis que tinguin vigent l'abonament de la temporada 2021-22 amb un índex d'assistència del 85% de partits, per més endavant passar a la resta d'abonats i després a socis a la llista d'espera. Cal recordar que la xifra total d'abonaments disponibles és de 27.385  i que no hi haurà seient fix reservat.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut