Les obres segueixen avançant a pocs mesos del retorn de l'equip a l'estadi (Europa Press)

Es perfila la data del retorn del Barça a l'Spotify Camp Nou

El club confirma que acabarà la primera volta disputant els seus partits com a local a Montjuïc i que tornarà al seu estadi de cara a la segona volta
Redacció Esport3 Actualitzat

A la sessió extraordinària de la junta directiva del FC Barcelona d'aquest dilluns s'ha especificat amb més detall quan es pot produir l'esperat retorn de l'equip a l'Spotify Camp Nou. El conjunt entrenat per Hansi Flick acabarà la primera volta a l'Estadi Olímpic Lluís Companys i no serà fins a principis del 2025 quan torni al seu estadi. 

El retorn es produirà amb un Camp Nou que tindrà un aforament reduït del 60% durant tota la segona volta. Tot i això, segons ha informat el club en un comunicat, "es preveu una recuperació progressiva dels ingressos d'estadi gràcies a la tornada a l'Spotify Camp Nou". 

La segona volta, al Camp Nou

Mirant el calendari de la Lliga, el primer partit de la segona volta del Barça com a local és el que disputarà contra el València el cap de setmana del 25-26 de gener. Si el retorn es produeix llavors, els blaugranes encara haurien de disputar un partit més a Montjuïc, el que els enfrontarà a l'Atalanta, el 29 de gener, en l'últim duel de la primera fase de la Champions League. En cas que el Barça es classifiqui per als vuitens de final, hauria de demanar a la UEFA el canvi d'estadi.

Una altra opció és que el club blaugrana decideixi esperar una setmana més per fer el trasllat al Camp Nou. I és que el primer cap de setmana de febrer, els de Hansi Flick reben l'Alabès i podria ser llavors quan es fes el retorn definitiu.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut